Een groot aanbod voor gordijnen in Wijchen

Heeft u een nieuw huis gekocht en bent u op zoek naar passende gordijnen in Wijchen? Zoek dan niet verder, maar breng een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u voldoende keuze voor gordijnen in Wijchen.

Bekijk de mogelijkheden

Is uw huis toe aan vernieuwing en bent u benieuwd wat voor gordijnen in Wijchen het beste passen bij uw ideeën? Ook dan bent u van harte welkom in onze showroom. Laat u adviseren en bekijk zelf wat er mogelijk is op het gebied van gordijnen in Wijchen.

Wist u dat de juiste gordijnen in Wijchen uw interieur compleet kunnen maken? Een huis dat prachtig mooi is ingericht, maar waarbij er niet iets van raamdecoratie is, bijvoorbeeld gordijnen in Wijchen, oogt vaak toch kaal en kil. Daarnaast hebben gordijnen in Wijchen ook nog andere voordelen. Zo bent u wat meer afgeschermd van de buitenwereld, u heeft dus privacy in uw eigen huis en met verduisteringsgordijnen in Wijchen houdt u uw huis ook nog koel in de zomer.

Van in between tot aan overgordijnen: bekijk al onze gordijnen in Wijchen

Gordijnen in Wijchen komen in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit overgordijnen, vitrage, in between en zelfs verduisterende gordijnen. Afhankelijk van waar u de gordijnen in Wijchen wilt hangen zijn er ook mogelijkheden met betrekking tot de stof.

Voor op de slaapkamer wilt u misschien wel een dikke stof voor de gordijnen in Wijchen die ook nog eens verduisterend werken. Dit is heerlijk in de periode dat het al vroeg licht wordt en u nog even iets langer wilt blijven liggen. In de woonkamer kan het zijn dan u behoefte heeft aan licht, maar geen inkijk wilt. De in between gordijnen in Wijchen zijn dan een aanrader om eens te bekijken.

Afgezien van de stof heeft u natuurlijk ook nog keuze in de kleur en de plooi. Standaard worden onze gordijnen in Wijchen geleverd vanuit de basis confectie, maar wanneer u liever iets exclusiefs wilt is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u kiezen voor:

  • Wave
  • Enkele, dubbele en triple plooi
  • Platte plooi
  • Bokaal plooi
  • Gordijnen in Wijchen op een roede met ringen
  • Gordijnen met rimpelband

Wij zorgen ervoor dat uw gordijnen in Wijchen gestoomd en gestreken bij u thuis worden geleverd zodat ze direct kunnen hangen.

Kom langs en bekijk ons assortiment zelf

Gordijnen in Wijchen uitzoeken zonder dat u ze zelf heeft bekeken kan natuurlijk niet. Wij raden onze klanten dan ook altijd aan om een afspraak in te plannen in onze showroom. Wij laten u dan graag de mogelijkheden en keuzes zien.

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak, u kunt telefonisch een afspraak inplannen. Ook voor andere vragen of aanvullende informatie zijn wij telefonisch bereikbaar.

Neem contact op