Screens in Arnhem een prachtige oplossing voor zonwering

Zonwering is er in alle soorten en maten. Ook screens in Arnhem vallen onder de categorie zonwering. Het is dan ook een hele mooie oplossing als u op zoek bent naar effectieve zonwering. Screens in Arnhem beschermen uw huis tijdens warme zomerdagen doordat ze verduisterend werken. De koelte blijft op de manier in huis en kunt dus genieten van de warmte buiten en een aangename temperatuur binnen.

Bekijk de mogelijkheden

Screens Arnhem

Screens in Arnhem zijn eigenlijk zonneschermen, maar dan strak tegen uw kozijn aan gemonteerd waardoor u ook nog eens ruimte bespaart. Het lijkt eigenlijk op een rolluik, maar het voordeel aan screens in Arnhem is dat u toch nog wat licht binnenkrijgt. Een rolluik is van aluminium gemaakt en heeft helemaal geen doorkijk mogelijkheid. Screens in Arnhem worden gemaakt van een soort doek vergelijkbaar als een zonnescherm en daardoor heeft u minder het gevoel dat u opgesloten zit. Screens in Arnhem zijn perfect om u en uw huis te beschermen tegen hittegolven en warme zomerdagen.

Doordat de screens in Arnhem goed werken om de warmte buiten te houden, is het ook een ideale oplossing voor slaapkamers. Niets is zo vervelend dan warme zomerdagen en nachten en door de warmte niet te kunnen slapen. U lost dit makkelijk op met screens in Arnhem.

Makkelijke bediening en verschillende kleuren voor screens in Arnhem

De bediening voor de screens in Arnhem is ook makkelijk. U kunt kiezen voor elektrische bediening of juist handmatig. Misschien wilt u in het gedeelte van de woonkamer gemak en kiest u boven in de slaapkamers voor handmatig. Met de screens in Arnhem kan het allemaal. Bent u bang dat het misschien niet past bij de stijl van uw huis? Gelukkig zijn de screens in Arnhem in meerdere kleuren te verkrijgen waardoor het altijd bij uw woning past.

Screens in Arnhem gaan prima met andere raamdecoratie. De screens in Arnhem houden de warmte buiten en zorgen voor een aangename temperatuur binnen, maar om uw woning helemaal compleet te maken kunt u natuurlijk nog kiezen voor gordijnen, rolgordijnen of andere raamdecoratie. Wilt u liever alleen screens in Arnhem? De screens kunnen ook verduisterend gemaakt worden waardoor u heerlijk kunt uitslapen op dagen dat het vroeg licht wordt.

Screen/rolluik

Bekijk het aanbod van screens in onze showroom

Wij adviseren onze klanten altijd een bezoek te brengen aan onze showroom. U kunt dan zelf kijken wat de mogelijkheden zijn en een keuze maken uit ons assortiment. Tegelijk kunt u al uw vragen meteen stellen aan één van onze medewerkers zodat u weet dat u een keuze maakt die ook echt bij u past.

Onze showroom in Weurt, nabij Nijmegen, is geopend op afspraak. Wilt u gezellig langskomen? Dan kunt u telefonisch een afspraak inplannen.

Heeft u vragen over onze producten, diensten of wilt u meer weten over de screens in Arnhem? Ook dan kunt u telefonisch contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op