Met deze screens in Cuijk gaat u lachend de zomer tegemoet

Moesten we vroeger echt een stukje rijden voor een zomervakantie waar we konden genieten van warm weer, kunnen we tegenwoordig gewoon in eigen land blijven. Regelmatig stijgen de temperaturen naar hoge waardes. Helaas zijn onze huizen en leven er niet helemaal op ingesteld en daarom hebben wij voor u een geweldige oplossing, namelijk screens in Cuijk. Met deze screens kunt u buiten genieten van de temperatuur, maar wanneer u toe bent aan een beetje afkoeling is het binnen in uw huis een aangename temperatuur. Screens in Cuijk zorgen ervoor dat de warmte buiten blijft en dat het binnen koeler is. Doordat de screens in Cuijk verduisterend werken, houdt u dus de warmte buiten.

Bekijk de mogelijkheden

Screens Cuijk

Naast dat de screens de oplossing zijn voor warme zomerdagen, werken ze ook verduisterend. Fijn dus wanneer u graag wat langer wilt slapen, maar het buiten al vroeger licht is. Vindt u het ook zo vervelend om in de warmte te moeten slapen? Gaat het ten koste van uw nachtrust? Met onze screens in Cuijk slaapt u in een heerlijke koele warmte. Laat de zomer maar komen!

Screens in Cuijk passen ook bij uw woning

Screens in Cuijk zijn een mogelijkheid wanneer u op zoek bent naar zonwering. Net als een zonnescherm biedt het schaduw, maar dan in de woning in plaats van buiten. Screens in Cuijk nemen geen ruimte in, ze worden namelijk dicht tegen het kozijn aan geplaatst. Eigenlijk net als een rolluik, alleen die zien er vaak toch wat ongezelliger uit. Screens in Cuijk zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar dus passen ook bij uw woning.

Buiten de screens in Cuijk en binnen kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een andere vorm van raamdecoratie, bijvoorbeeld gordijnen of luxaflex. Samen maakt het een mooie combinatie en uw woning weer wat completer.

De bediening van de screens in Cuijk is simpel. U kunt kiezen voor de automatische bediening door middel van een afstandsbediening of handmatige bediening. Met deze screens in Cuijk bepaalt u zelf wanneer het tijd wordt om u zelf en uw woning te beschermen tegen de warmte.

Screen/rolluik

Bezoek onze showroom in Weurt

Bent u benieuwd naar de screens in Cuijk en hoe dit bij uw woning past? In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden bekijken. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag met een passend advies.

Onze showroom in Weurt, nabij Nijmegen is geopend op afspraak. Wilt u langskomen om ons assortiment in zonwering te bekijken? Maakt u dan alvast van tevoren een afspraak. Zo kunnen wij rekening houden met uw komst.

Heeft u vragen over onze producten of diensten? Dan kunt u uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij de juiste keuze op het gebied van zonwering.

Neem contact op