Een completer interieur met screens in Wijchen

Niet alleen de meubels, de stijl en de kleur van de verf geven uw woning het complete gevoel. Wanneer alles staat, maar u heeft nog niets voor de ramen, dan kan het toch best kaal aanvoelen. Met screens in Wijchen slaat u twee vliegen in één klap. U heeft en raamdecoratie en zonwering in één. De screens in Wijchen zorgen namelijk dat er minder lichtinval in huis is. Vooral tijdens de zomer wanneer de temperaturen oplopen is dit een verademing. Uw huis blijft dus koeler met de screens in Wijchen.

Bekijk de mogelijkheden

Screens Wijchen

Screens in Wijchen worden aan de buitenkant gemonteerd. Eigenlijk net als een rolluik vlak tegen het kozijn aan. Er wordt dus weinig ruimte verspild en de kans dat er zonlicht naar binnen kan is klein. De keuze is natuurlijk aan u of u kiest om de screens in Wijchen open te laten of te sluiten. Met de makkelijke bediening is het in ieder geval niet lastig om de screens in Wijchen te sluiten.

Wilt u naast de screens in Wijchen ook nog een andere vorm van raamdecoratie? Dan kan dit heel makkelijk. Doordat de screens in Wijchen aan de buitenkant worden bevestigd, heeft u binnen genoeg ruimte om nog iets anders te kunnen doen. In onze showroom vindt u naast de screens in Wijchen, een groot assortiment in zonwering en raamdecoratie. Kom gerust eens langs om te kijken wat nu het beste bij u past.

Geen zomer te warm met de screens in Wijchen

Moesten we een aantal jaren geleden nog naar het buitenland om te genieten van hoge temperaturen, kunnen we nu gewoon in Nederland blijven. Helaas zijn onze huizen niet gebouwd tegen tropische warmte en daarom kunt u zelf een handje helpen. Met de screens in Wijchen gaat u de zomer lachend tegemoet.

Niet alleen in de woonkamer zijn de screens in Wijchen een aanwinst, maar eigenlijk voor iedere ruimte in uw huis. Vergeet vooral niet de screens in Wijchen ook te overwegen voor uw slaapkamer. Waar anderen tijdens de zomer moeite hebben met slapen door de warmte, bent u net Doornroosje in uw koele slaapkamer.

Over de kleur van de screens hoeft u zich ook geen zorgen te makken. We kunnen de screens in Wijchen leveren in diverse kleuren waardoor het altijd past bij uw woning. De screens in Wijchen zijn een aanwinst voor uw woning, vrienden en familie komen met deze screens in Wijchen tijdens de zomer vast heel graag langs.

Screen/rolluik

Vraag ons om advies en plan uw afspraak

Screens in Wijchen of andere zonwering, het is belangrijk dat u een juiste keuze maakt. Wij helpen u graag met een goede beslissing door middel van een passend advies. Bezoek onze showroom en onze medewerkers helpen u graag verder.

Wij zijn geopend op afspraak en vragen u dan ook van tevoren een afspraak te maken. Zo kunnen we rekening houden met uw komst. Een afspraak kunt u telefonisch met ons inplannen en tevens zijn we ook vragen en opmerkingen telefonisch te bereiken.

Neem contact op