Kwalitatieve zonwering voor uw boot

Een boot heeft natuurlijk een afwijkende maat. Ramen en deuren zijn anders dan bijvoorbeeld een woning. Heeft u een boot en bent u voor uw boot op zoek naar zonwering? Dan bent u bij ons op het goede adres.

Bekijk de mogelijkheden

Zonwering boot

De zonwering voor een boot moet bestemd zijn tegen heel veel weersinvloeden en daarnaast moet het natuurlijk ook nog passen bij de stijl van uw boot. Kiest u voor zonwering voor de boot? Dan hebben wij heel veel verschillende soorten stoffen en materialen die aan kunnen sluiten bij uw wensen.

Onze zonwering is van een Duitse fabrikant. Doordat we direct bij de fabriek uw zonwering voor de boot bestellen, kunnen we snel leveren en tegen fabrieksprijzen. Op deze manier heeft u prachtige zonwering voor de boot die past bij uw eigen wensen en stijl en betaalt u niet de hoofdprijs.

Zonwering voor de boot in alle soorten en maten

Vooral de ramen van een boot hebben vaak een afwijkende maat. Om toch de juiste zonwering voor uw boot te kiezen, werken wij altijd met producten op maat. De ene boot is de andere niet en uw smaak kan iets heel anders zijn dan die van een andere eigenaar.

Heeft u een strakke moderne boot? Dan hoort erbij deze boot ook juiste zonwering. Er zijn heel veel mogelijkheden wanneer het aankomt op zonwering voor de boot. Niet alleen op het bied van materiaal en systeem, maar ook qua kleur.

Zonwering voor de boot kan zowel voor buiten als voor binnen. Uiteraard is beide ook mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Screens die buiten worden bevestigd. Zo voorkomt u dat u last heeft van hardnekkig zonlicht en creëert u schaduw in de boot zelf. Hierdoor blijft het koeler in de boot en op warme zomerdagen kan dit een verademing zijn.
  • Rolgordijnen: ondanks dat rolgordijnen soms een stoffig imago heeft, is dit bij onze zonwering niet aan de orde. Wanneer u kiest voor rolgordijnen dan kunt u uit meer dan 1000 stoffen kiezen en dan hebben we het nog niet eens gehad over de kleur mogelijkheden.
  • Gordijnen: een mooie aanvulling op de zonwering van uw boot. Het zorgt voor een stukje privacy en wanneer u kiest voor verduisterende gordijnen dan slaat u gelijk twee vliegen in één klap.
  • Jaloezieën: ook deze vorm van zonwering voor de boot is mogelijk. Kiest u voor hout of past aluminium beter bij u?

Het belangrijkste om mee te nemen wanneer u op zoek bent voor zonwering voor de boot is dat het ook past bij de inrichting van de boot. Heeft u een strakke inrichting? Dan hoort daar natuurlijk ook strakke zonwering bij. Heeft u een landelijke inrichting? Ook dan zijn er genoeg opties op het gebied van zonwering voor uw boot.

Boot zonwering

Maak vrijblijvend een afspraak

U boot meenemen naar de showroom is natuurlijk niet mogelijk, maar zelf bent u van harte welkom om te bekijken welke zonwering het beste bij uw boot past.

Onze showroom is geopend op afspraak zodat wij de tijd voor u kunnen nemen om een passend advies te geven.

Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Ook dat is mogelijk, we nemen de staaltjes van alle stoffen dan gewoon mee naar u. Om een afspraak in te plannen in onze showroom of bij u op locatie kunt u telefonisch contact opnemen. Samen kijken we dan naar de eerste mogelijkheid bij ons of bij u.

Heeft u andere vragen met betrekking tot zonwering of wilt u meer weten over onze diensten? Ook dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact op